torstai 30. heinäkuuta 2009

Esterin ekat Tildat :)

Hei kaikille!

Mukaan Tildailemaan lennähti *esteri* Kuurankukka blogista :)
Sain Tilda hurahduksen vähän näin "jälkijunassa", sitäkin useimmin olen pyöritellyt käsissä Tildan tapaan kirjaa, ihaillut kaikkia niitä ihania juttuja mitä se on sisäänsä kätkenyt sekä muiden tekemiä Tildoja on katseltu hiki päässä netin uumenista, wautsi kuinka hienoja Tildoja teettekin! :) Aikaa vain ei ole ollut alkaa itse kokeilemaan mutta nyt otin aikaa, ja tässä esittäytyykin sitten ensimmäiset Tildani :)
Tildat valmistumisjärjestyksessä :)


Uskon ettei Tildan aika ole enää tämän jälkeen kortilla kun alkuun pääsin, nyt on kaksi Tildaa oottelemassa viimeistelyä ja muutama Tilda oottelee ompelukoneeseen pääsyä :)
Tämä juttu vei siis täysillä mukanaan heti kun kirjan kaavat viimein siirtyi paperille ja kankaat saksittaviksi! Nämä innostaa!


4 kommenttia:

Kisumumma kirjoitti...

Oletpas päässyt hyvään alkuun, ja jo paljon tildaa tehnyt. Kiva, kun innostuit ompeleen, tämä on kiva harrastus.Tervetuloa mukaan.

*esteri* kirjoitti...

Lämmin kiitos Kisumumma :)

_cc_ kirjoitti...

ihana tuo koira. niin suloinen, enkelitkin upeita. oletko itse tehnyt nuo villasukat alimmaiselle enkelille? ihanat! tervetuloa ompelun pariin. niin tildailu vei minutkin mukanaan ensimmäisen kirjan myötä :D

tetra kirjoitti...

*esteri*...tämä nimimerkki oli mun blogin kommenteis 17.8-09 klo 13.50.
Oletko sinä? Kyse oli kiertävistä degoista, joita en koskaan saannut? lapland/lappi ja joku-67. Olin jo asian unohtanu. Nimimerkillä on salasanasuojattu blogi nykyään. Tiedätkö jotain asiasta???