tiistai 13. tammikuuta 2009

LoveAngel


Biibu ja Jole olivat ihania ja lähettivät mulle hiuksia, kruunuja ja ristejä ja niin sain tänään viimeisteltyä ekan LoveAngelin. Tämän typyn kaavat sain Jaanabellalta. Kiitos teille kaikille avusta!!! <3 Pidän tästä mallista kovasti ja tämä oli mukava toteuttaakin.

7 kommenttia:

Sisustusunelmia kirjoitti...

Voi miten sievä tästäkin tuli:) Jännää miten erinäköisiä kaikki ovat!

Neiti Näpertäjä kirjoitti...

Täälläkin reisien koko vähän hämmästytti, mutta niillähän sitä muotoa saadaan. ;D Ihanan siro malli kuitenkin. Liimasitko kruunun kuumaliimalla päähän kaunokaiselle?

Inka kirjoitti...

Tosi kaunis enkeli! Tykkään erityisesti tuosta ripauksesta punaista.

Hattara kirjoitti...

Kiitos kommenteista!
Sisustusunelmia: Mäkin oon tosi onnellinen, että vaikka meillä on samat ohjeet niin jokaisen tuotos on kuitenkin omannäköinen. Se on niin hienoa! :)
Neiti Näpertäjä: Mulla oli Panduron tonttupari-tarvikepaketti, jossa oli liima mukana. Liimasin sillä liimalla. Kuumaliimaakin ajattelin, mutta en viitsinyt etsiä pistoolia eilen, laiskotti. :D
Inka: Satuin löytämään tuota punakuvioista kangasta Enkelin eväspussista ja samalla näin tämän enkelin tarvikepakkauksen jossa siis samaa kuosia, mutta harmaata. Siitä sitten sain oman versioni.

_cc_ kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
_cc_ kirjoitti...

tää on aivan ihana!!onko tähän enkeliin kaavoja missään kirjassa. vai onko se vaan se tarvike pakkaus!!
haluaisin niin myös tämän enkelin kaavat!!!
aivan ihana kun hän on!!

Hattara kirjoitti...

Hei _CC_! Multa löytyy sähköpostista nuo kaavat. Voin laittaa sulle mailina, jos haluat. (osoitettasi mulla ei kyllä ole...) Ohjeet on ainakin toistaiseksi vain tarvikepakkauksessa, mutta tulossa siihen ihka-uuteen tildakirjaan, Tilda landsted.