tiistai 21. lokakuuta 2008

Tervehdys kaikille

Hei, olen uusi Tilda bloggaaja ja innoissani tulossa joukkoon, vaikka omat Tilda-työni ovatkin tähän asti olleet 'pelkkiä' kortteja. Mutta tuskin alatte minua siitä vieroksumaan. =) Ihmeissäni olen katsellut, kuinka söpöjä ja pikkutarkkoja enkeleitä, poroja, lumiukkoja ja ties mitä olette ommelleet. Ehkä minäkin vielä joskus...

Tutustuin Tildaan aika tarkalleen vuosi sitten, kun kerran Sinooperissa käydessäni huomasin nurkkahyllykössä jotain ihanaa ja erilaista. Huumaantuneena häpistelin pastellinvärisiä, sieviä paperiarkkeja ja peltirasioita, jotka vetosivat voimakkaasti sisäiseen pikkutyttööni. Matkaan lähtikin heti Tilda ompelurasia, joka on edelleen rakkain aarteeni. =) Hieman pelkäsin silloin, että Tilda olisi vain joku kausiluontoinen tuote, mutta onneksi näin ei käynyt.

Ensimmäinen Tilda-askarteluni olivat viime vuoden joulukortit, joita tuli tehtyä lähes 30kpl. Hieman turhan yksinkertaisiltahan nuo näin jälkeenpäin katsoessa vaikuttavat, mutta jostain oli lähdettävä liikkeelle. =)

P.S. olen juuri aloittelemassa myös omaa blogiani. Voi käydä kurkkaamassa, vaikka tyyli ja sisältö onkin hiukan hakusessa http://www.satumaisiatarinoita.blogspot.com/
6 kommenttia:

Viherkumpu kirjoitti...

Hei!

Ja lämpimästi tervetuloa mukaan! Ihania kortteja olet tehnyt, sama urakka olisi itsellänikin edessä. Lähdenkin piipahtamaan samantien blogiisi. :)

Neiti Näpertäjä kirjoitti...

Heippa vaan Kitty Kat!!

Tervetuloa ja onnea uudelle blogille!! =D

Hertta kirjoitti...

Tervetuloa:)

Merja kirjoitti...

tervetuloa vaan!ja hyvin samannäköisiä joulukortteja oot tehnyt,kuin minäkin ;))

Hattara kirjoitti...

Tervetuloa mukaan!
Kortit ovat ihania ja yksinkertaisia mutta HYVÄLLÄ tavalla ehdottomasti. Nuo piparit on niin söpöjä.. :)

Kitty Kat kirjoitti...

Kiitos kivasta vastaanotosta blogille. =)

Katsellessani teidän toisten töitä sivuilta alkoi itseäkin hieman poltteleen jonkun jouluaiheisen Tilda-huopatyön tekeminen. Porot ja lumiukot oli tosi söpöjä! =)