perjantai 27. kesäkuuta 2008

Tervehdys kaikille!


Uusi jäsen esittäytyy. Kiitoksia, että saan olla osallisena tätä blogia. Viime syksystä olen Tilda-juttuihin hurahtanut ja loppua ei näy... Harrastan kaikenlaisia käsitöitä ja on ihanaa oppia tekemään aina uutta. Tilda käsitöitä en ole vielä montaa saanut tehdyksi, mutta tarvikkeita ja kaavoja on jo odottelemassa aikaa, jolloin ompelukone saa surrata rauhassa. Kolmen pojan kotiäitinä tämä on ihanaa hermojen lepuuttelua. Tässä vielä kuva ensimmäisestä tekemästäni pussukasta.

3 kommenttia:

Viherkumpu kirjoitti...

Hei ja tervetuloa ryhmä kakkoseen. :) Nuo pussukat on kyllä hurmaavia, täytyy itsekkin ommella muutama kun aikaa järjestyy. Nyt on kaikki ompelukset niin kesken... :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Onpa kaunis pussukka! Aivan ihana, ja ilmeisesti oikeasta Tilda-kankaasta?

Lähetin kommentin jo aikaisemmin tänään, mutta ei näköjään tullut perille. Itselläni on vuodatuksessa nukkekotiaiheinen blogi, joten tämän bloggerin käytön kanssa on ollut nyt todella ongelmia: ei onnistu kuvan siirto, ei edes kommentit muuta kuin "Anonyyminä".

Olen itsekin uusi tällä foorumilla ja tehnyt ekan Tilda-työni, jonka kuvan haluaisin näkyviin "Addiktit kakkosen" sivuille. Ei tunnu kertakaikkiaan onnistuvan (*huokaus*).

Kesäflunssaa poteva

Kristiina (Kininamaija)
http://www.kinina.vuodatus.net

päivänsäde kirjoitti...

Tervetuloa myös sinulle! Juu kangas on aitoa Tilda-kangasta. Ensimmäistä kertaa olen itsekin käyttäjänä foorumissa, opetteluahan tämä vielä on...