keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

KesäherkkujaKotimaisen mansikan satokautta odotellessa täytyy fiilistellä näillä Tilda-mansikoilla :)Jäätelöissä löytyy monia makuvaihtoehtoja: mansikkaa, vaniljaa, sitruunaa, pistaasia. Suurensin tötteröiden kaavaa hiukan, jotta sain siitä oikean kokoisen. Jätskit ovatkin kädessä niin aidon tuntuisia, että oikeasti tekee mieli nuolaista!

Lisää kuvia blogissa.

Hyvää jäätelö- ja mansikkakesää kaikille tildailijoille!

T: Inka

3 kommenttia:

Tanita kirjoitti...

Voi kuinka ahkera sinä olet. Kävin katsomassa blogiasi ja siellä oli vaikka mitä!!! Itse en ole saanut aikaan, kuin vuonna 2008 sydämiä, joihin kirjoin ruusuja. Viime vuonna en saanut aikaiseksi kuin yhden puutarhaenkelin, jonka esittelin täällä keskeneräisenä, kun pelkäsin, etten saa sitä valmiiksi. Tämän vuoden projektiksi olen ajatellut rusketa piparitonttuja. Siis ajatellut. Kangasta on ostettu, toivottavasti minun ei tarvitse joukuussa esitellä keskeneräistä kangastilkkua täällä:-) miten katselin blogiasi, että tämän vuoden ekat tontut ovat syntyneet jo alkuvuodesta!!! Jos nyt alkaisin väkerään mansikoita, ehtisivät ehkä kesälle 2011. Ihailen ahkeruuttasi.

Inka kirjoitti...

Kiitos :) Kun on pakkomielle väkertää, niin kyllä niitä sitten syntyy... Välillä tuntuu, että ihan hulluahan tämä on, mutta kuitenkin niin ihanaa! Joskus on vaikea löytää lpppusijoituspaikkoja tuotteille, mutta onneksi kaappeihin vielä mahtuu, hih hih...

Tsemppiä ompeluksiisi, eiköhän ne piparit jouluksi valmistu!

Maria cristina kirjoitti...

ma che golosità
belle queste creazioni
ciao
Cris