sunnuntai 31. elokuuta 2008

Pikku enkelini


Laitan kuvan näistä siivistä tännekkin, kun nuo siivet vaan on niin ihanat. Pikku neitimme sai ne kummitädiltään (Punaisessa tuvassa). Kiitos vaan oikein paljon!!

Eilisillan tekeleet










Tällaiset sain aikaiseksi eilen. Neulatasku vai mikä se nyt olikaan sai vähän ruman kukan eteensä, mut en jaksanut ruveta tarkempaan työhön ;). Piparkakku-ukko on hieman kärtsännyt uunissa. Ajattelin tehdä noita jouluksi kuuseen ja poikien "frökeneille" tarhaan ja eskariin. Kokeilumielessä kirppiskankaasta tein, täytyy hommata vaaleampaa ennenkuin rupeaa leipomaan noita oikein urakalla. Etanoista kaksi lähtee serkun tytöille Eurajoelle ja tuo helmipintainen saa jäädä tuohon syömään noita syyskukkia.

Tässä todellinne ylpeyden aiheeni, tilda hanhi.
Vaikutti todella hankalalta tehdä, mutta ei se sitä ollut kertaakaan ei edes "ärrä-päitä" lennellyt. Hänkin asustaa mökillä vanhan puusohvan laidalla keikkuen!
Ei hällä kyllä nimeä vielä ole???onkos sinulla ideoita??? =)

perjantai 29. elokuuta 2008

enkeli tarhaopelle...

Veljeni päiväkoti opettajalle tekemäni lahja. erityisen ylpeä olen korissa olevista pienistä kynistä!! kuvasta puuttuu siivet, en löytänyt mistään kuvaa jossa siivet =(

Enkeleitä

Kolme Tilda enkeliä. meni kaikki äitini keittiöön mökille.
Vaalean sininen tunika, oman ohjeen mukaan tehty, korista puuttuu vielä astiat eväs retkeä varten. Punapaitanen Tilda on ensimmäinen mitä olen tehnyt.

Kylpyenkeli


Tein sukulaiselleni ruskeasävyisen kylpyenkelin. ( Kerkesin jo laittaa pakettiin, ennenkuin muistin kuvan )

maanantai 25. elokuuta 2008

Korttiaskartelua


Tilda-aiheisia kortteja askartelin...

sunnuntai 24. elokuuta 2008


Nyt se on vihdoin valmis:) En todellakaan ole mikään taitava ompelija, joten meinasi jäädä koko peiton ompeleminen kesken...Useasti on tikkauksia ratkottu auki ja nyt saa välttää itse olen tyytyväinen! (on hieman ruttuinen ,sillä silittäminen vielä puuttuu..)

perjantai 22. elokuuta 2008

Tilda-kassi ja -meikkipussi

Tänään tein tällaiset. Melko helpot olivat ohjeet, ja ne löytyvät myös Tildan tapaan-kirjasta.



Ja tässä vielä lähikuvaa meikkipussista.

tiistai 19. elokuuta 2008



Tällaisia ruusuja tein verhojen koristeiksi. Pikkuhiljaa alkaa tulemaan ennen niin valko- ruskeaan keittiöön Tilda-maailman sävyjä. Vaaleanpunaista ja omenanvihreää..Ihanaa!

maanantai 18. elokuuta 2008

Tänään...

...on tullut Tildailtua kerrakseen. Sain kuin sainkin inspiksen ompeluun ja tässä nyt kassi Tilda-kankaasta ja Tilda-ohjeella!=) Ohjehan löytyy Tildan tapaan -kirjasta.

Tildailua...

...paperin muodossa. Tein tuollaisen pienenpienen kierrekirjasen ja mazebookin. Lisätietoja löytyy blogistani.


Tildaetanat

Tässä on ekat tildaetskuni hienostelemassa. Oli kivat tehdä.
Noi mun kuvat on aina vähän huonoja (sori)!

lauantai 16. elokuuta 2008

ja tein myös pussukan

olin tilda kerhossa ja tein siellä etanan

torstai 14. elokuuta 2008

Enkelikuoro

Hyvänyön enkeleitä lahjoiksi. Olen erikoistunut näihin rivistöihin:)

maanantai 11. elokuuta 2008

Avaimenperät



Tällaiset avaimenperät tein yhtenä iltana, kun kova hinku oli tehdä jotain, mutta kello oli jo tosi paljon isommille töille.. Pienensin jonkin verran Satumainen talvi-kirjan (?) kaavoja, jotta killuttimista ei olisi tullut liian isoja. Sisko valitsi tuon vaaleanpunaisen ja itselle jäi tuo ruskea saapas.

perjantai 8. elokuuta 2008

Sataa sataa ropisee


Ompelukset ovat olleet vähemmällä, mutta jotain tildamaista sain tehtyä. Lasten kanssa askartelimme hama-helmistä ja tälläisen ruusun sain aikaiseksi. Tuli kirjontamallin ruusu mieleen.

perjantai 1. elokuuta 2008

Joulupuu

Tätä piti kokeilla, kun kirjassa näytti niin kivalta. Ihan kiva tästä tulikin ja nopeasti valmistui. Enpäs vaan älynnyt tehdä useampaa kerralla..